Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟΥ  
       «ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ  ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»

ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η κ. Ριστάνε Ντρίτα, ανασφάλιστη και μακροχρόνια άνεργη, επισκέφτηκε πριν περίπου 25 ημέρες το Γενικό Κρατικό και εξετάστηκε στην ορθοπεδική κλινική  του νοσοκομείου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, εξ’ αιτίας του οποίου το βάδισμα έχει καταστεί εξαιρετικά πια  δύσκολο και συνοδεύεται από ισχυρούς πόνους.

Ο γιατρός της ορθοπεδικής, που την εξέτασε, αφού πιστοποίησε την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, με βάση προφανώς τις οδηγίες του κ. Γεωργιάδη και την γνωστή αφοσίωση του κ. υπουργού τον όρκο του Ιπποκράτη και στους άλλους αρχαίους κλασσικούς, την έστειλε στο λογιστήριο…. Εκεί η ανθρωπιστική πολιτική του «Πρωτογενούς Πλεονάσματος», ξεκαθάρισε στην άνεργη κ. Ριστάνε ότι για να χειρουργηθεί θα έπρεπε να πληρώσει συνολικά 4.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα έπρεπε να προκαταβάλλει και την έδιωξαν!...

Η κ. Ριστάνε, διαμαρτυρόμενη, πήγε στην Διοίκηση του Γενικού Κρατικού και εκεί της είπαν ότι θα πάνε την υπόθεσή της στον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη και μετά εξαφανίστηκαν!...Έτσι παράγει η συγκυβέρνηση το «πρωτογενές πλεόνασμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.