Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ GARDASIL


Έκκληση για το εμβόλιο GARDASIL
κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας!

Κάνουμε έκκληση για το εμβόλιο  GARDASIL κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας, το οποίο χρειάζεται επειγόντως μαθήτρια 18 ετών, τελειόφοιτος λυκείου, την οποία αδυνατεί να καλύψει η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα της. Η μαθήτρια έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όπου στη συνέχεια της δήλωσαν ότι τα εμβόλια τελείωσαν και συνεπώς αδυνατούν να της κάνουν τις υπόλοιπες 2 δόσεις.

Παρακαλούμε όποιον θέλει να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) στα τηλέφωνα που αναγράφονται.


Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα υπογραμμίζει ότι η έλλειψη εμβολίων των κλασσικών μεταδοτικών ασθενειών είναι τρομακτική και διευρύνεται. Επικοινωνήσαμε με το Κ.Υ Βύρωνα, το Κέντρο του Παιδιού Καισαριανής, το ΠΙΚΠΑ Παγκρατίου, το ΠΙΚΠΑ στην Καρόλου και κρατικά νοσοκομεία από τα οποία επιβεβαιώνεται η γύμνια και η υποκριτική πολιτική του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης για τους ανασφάλιστους άνεργους και άπορους και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους καθώς  και τους επαγγελματίες που έκλεισαν τις δουλειές τους. Από παντού επιβεβαιώνεται η συνεχής και μεγάλη έλλειψη εμβολίων. Η έλλειψη αυτή συνιστά άμεσο κίνδυνο  για την υγεία των παιδιών των φτωχών οικογενειών και  γενικότερα την δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.