Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

1 ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΦΒ

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ!

Διαθέτουμε σήμερα:
27 εθελοντές-οργανωτές του Κοινωνικού Φαρμακείου
 93 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων
την υποστήριξη 30 φαρμακείων
 3 Κέντρα Εργαστηριακών Εξετάσεων

Το κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) κλείνει σήμερα 30/10/2013, ακριβώς, ένα (1) χρόνο ζωής και δράσης. Στο διάστημα αυτό οργάνωσε μια ομάδα 27 εθελοντών, που δούλεψαν με ενότητα, πίστη και αυταπάρνηση για την προώθηση των σκοπών του, δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο γιατρών, που αριθμεί σήμερα συνολικά 96 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υποστηρίζεται από πλήθος φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής Βύρωνα Υμηττού Παγκράτι, Ζωγράφου και Καισαριανής και περιβάλλεται από την έμπρακτη στήριξη, αγάπη και εκτίμηση των πολιτών και τοπικών οργανώσεων και κινήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Χαιρετίζουμε αυτή την συμμαχία γιατρών, φαρμακοποιών και πολιτών καθώς και το πολύτιμο έργο της, που τόσο έχει ανάγκη ο άνεργος, το παιδί του, η εργατική οικογένεια. Η συμμαχία αυτή είναι ακατάλυτη και θα συνεχίσει το έργο της μέχρι την δικαίωση των σκοπών της.   

Στο διάστημα αυτό το ΚΙΦΒ δέχτηκε συνολικά 3452 επισκέψεις από τις οποίες 442 αφορούσαν την ζήτηση γιατρών ενώ οι υπόλοιποι την ζήτηση φαρμάκων.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ευθύς με την ίδρυσή του διακήρυξε  ότι αποτελεί δύναμη αγώνα και  αντίσταση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ε.Ε του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, και ότι είναι τμήμα του Κοινωνικού Μετώπου Αλληλεγγύης  στον κοινό αγώνα των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και όλων των κατατρεγμένων συμπολιτών μας για τη δουλειά, το ψωμί και το βιβλίο, για ένα ΕΣΥ αντάξιο του μόχθου του ελληνικού λαού, για το δικαίωμα όλων των ανέργων να έχουν δωρεάν φάρμακο, γιατρό και νοσοκομείο, για μια Ελλάδα ελεύθερη χωρίς ξένες εξαρτήσεις, μια Ελλάδα  της δημοκρατικής Αλλαγής  και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
   
ΚΙΦΒ

Βύρωνας 30/10/2013   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.