Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΦΡΑΝΤΣ ΛΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2018


ΦΡΑΝΤΣ ΛΟΜΠΟΥΣ:

 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



Ο σύλλογος Viersen "RUN FOR THE EVOLUTION" συμμετέχει στο Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Ο Franz Lohbusch ζητά και πάλι την υποστήριξη σας για αυτό το έργο.



Ο πρωτεργάτης αυτής της κίνησης ήταν και είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Franz Lohbusch, ο οποίος επίσης είναι μέλος των "die Linke", του αριστερού κόμματος της Γερμανίας, στο δημοτικό συμβούλιο του Viersen. Πριν από πέντε χρόνια ο Lohbusch ξεκίνησε για πρώτη φορά να τρέχει στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Τηλεφώνησε στον Τύπο, αλλά και στα μέλη της Βουλής με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Αυτό ήταν για να βοηθηθεί ο δυστυχισμένος ελληνικός πληθυσμός. Εκείνη την εποχή και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τα ποσά, που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές, δόθηκαν αποκλειστικά στο Κοινωνικό Φαρμακείο-Ιατρείο Βύρωνα της Αθήνας.



Πέρυσι ο Franz Lohbusch έπρεπε να απέχει για λόγους υγείας -για την ακριβεια δεν έπρεπε καν να σκεφτεί το τρέξιμο. Δεδομένου ότι βαθιές φιλίες αναπτύχθηκαν με την πάροδο των χρόνων, ο Lohbusch  πήρε μεγάλη ενθάρρυνση από τους Έλληνες φίλους. "Και ήταν σαφές, πως η δράση έπρεπε να συνεχιστεί", δήλωσε ο Franz Lohbusch, "ο ελληνικός πληθυσμός εξακολουθεί να υποφέρει από την κρίση". Τώρα, ο γιος του Lohbusch Joschka θα είναι στην Αθήνα στην εκκίνηση του κλασσικού Μαραθωνίου και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.



Περισσότεροι δρομείς πρέπει να ακολουθήσουν, ελπίζει ο Lohbusch. Ο ίδιος θα συνοδεύσει τους αθλητές στην Αθήνα και φυσικά θα συντονίσει το σχέδιο βοήθειας. "Ο φιλόδοξος στόχος μας είναι να πάρουμε μαζι μας 10.000 ευρώ στην Αθήνα τον Νοέμβριο", δήλωσε ο Lohbusch. Οι συνθήκες παραμένουν οι ίδιες με τα χρόνια: Η δωρεά ανά χιλιόμετρο είναι μια ποσότητα της επιλογής σας."  



Οι δωρεές μπορούν να γίνονται από τώρα στον παρακάτω λογαριασμό:  run for the evolution e.V. Konto Sparkasse Krefeld IBAN: DE12 3205 0000 0002 8032 29 BIC: SPKRDE33XXX



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook:  „runfortheevolution“










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.