Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΠΕΔΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ



Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 12:42

Τη δυνατότητα δωρεάν «κλεισίματος» ραντεβού σε όλες τις μονάδες ΠΕΔΥ και στα περισσότερα Κέντρα Υγείας έχουν από τα μέσα Δεκεμβρίου οι πολίτες όλης της χώρας μέσω της νέας υπηρεσίας «Ηλεκτρονικών Ραντεβού – eRDV» της ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Η υπηρεσία eRDV ξεκίνησε δοκιμαστικά, την Τετάρτη 7/12/2016 και ώρα 08:00 πμ, ενώ η πλήρης παραγωγική της λειτουργία ξεκίνησε στις 15/12/2016.

Οι πολίτες, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Μονάδα ΠΕΔΥ και ΚΥ, την ειδικότητα ή ακόμα και τον ιατρό και εντελώς δωρεάν να «κλείσουν» το ραντεβού τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά εγγύτερο ραντεβού.

Η ασφαλής πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται εύκολα με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των ΚΥ, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της ΠΦΥ. Επίσης, σύντομα, όλοι οι ιδιώτες ιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.

Η υπηρεσία των ηλεκτρονικών ραντεβού προσδοκά να εξυπηρετήσει, αλλά και να ανακουφίσει οικονομικά τους πολίτες, αφού δε θα είναι πλέον αναγκασμένοι να επιβαρύνονται με το 1 ευρώ της χρέωσης για το κλείσιμο των ραντεβού τους μόνο μέσω τηλεφώνου με τη χρήση πενταψηφίων τηλεφωνικών κέντρων, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.



Ραντεβού κλείνονται εδώ:  https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p



Το ΑΜΚΑ το βρίσκεται από εδώ : https://www.amka.gr/AMKAGR/

ΚΙΦΒ
4/1/2017


http://www.idika.gr/anakoinwseis/523-hlektronika-rantevou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.