Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΦΒ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνεχίζεται το κίνημα διεθνούς αλληλεγγύης στο ΚΙΦΒ. Στίς 5.7 Γάλλοι πολίτες από την Ωξέρ έστειλαν στο ΚΙΦΒ ένα κιβώτιο φάρμακα. Λίγες μέρες αργότερα ο Λουίτζι από το Μιλάνο, με την βοήθεια του Χάρι, Έλληνα που δουλεύει και αυτός στο Μιλάνο, έστειλαν επίσης ένα μεγάλο πακέτο φαρμάκων. Και οι δύο περιπτώσεις ήταν με δική τους πρωτοβουλία. Χθες τηλεφώνησε από τον Μιλάνο, η Μαρία Ρόζα ότι έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με το γιό της και θα επισκεφθεί το ΚΙΦΒ για να παραδώσει φάρμακα. Με δική τους πρωτοβουλία επίσης δύο  Ελληνίδες μάζεψαν και έστειλαν χθες χρήματα σε τραπ. λογαριασμό Φαρμακείου για να μπορεί να αγοράζει το ΚΙΦΒ φάρμακα τα οποία έχει ανάγκη.

Η Εβελίνα η οποία είχε έρθει και πέρυσι από την Γαλλία για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΚΙΦΒ ζήτησε και πάλι να έρθει και να εργασθεί για 3-4 μήνες στον Βύρωνα ως εθελόντρια του Φαρμακείου από αγάπη στον Ελληνικό λαό!

Περιμένουμε την Εβελίνα στις αρχές του Οκτώβρη 2016, η οποία ζητάει να νοικιάσει ένα μικρό επιπλωμένο διαμέρισμα για 4 μήνες. Παρακαλούμε τους φίλους του ΚΙΦΒ, που έχουν κάποιο  διαμέρισμα υπόψη τους τους να μας ειδοποιήσουν στο τηλ. 6977-747431. 

Μαζί με τις ευχαριστίες μας, χαιρετίζουμε αυτέ τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης ως συμπαράσταση στον αγώνα του ελληνικού λαού για να απαλλαγεί από τις αλυσίδες της Ε.Ε των δανειακών συμβάσεων, των μνημονίων και της υποταγής της χώρας στα δεσμά των πολυεθνικών μονοπωλίων και της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

ΚΙΦΒ

Βύρωνας 14.7.16







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.