Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 
Υπερκαλύφτηκαν οι ανάγκες για

την τοποθέτηση της σιλικόνης !

 

Η έκκληση για την τοποθέτηση νέας σιλικόνης στο γόνατο της  νεαρής άνεργης κοπέλας, που έχει χάσει το ένα της πόδι, στέφθηκε με επιτυχία. Οι ανάγκες υπερκαλύφτηκαν. Υπάρχει βαθιά συγκίνηση. Αν και έχουμε να διανύσουμε ακόμα πολύ δρόμο όσο βλέπουμε τις αξίες να στέκονται όρθιες, οι ελπίδες της κοινωνίας μεγαλώνουν.

 

Το ΚΙΦΒ μέσα σε δύο μέρες δέχτηκε συνολικά 15 προσφορές ενώ το συνολικό ποσό ξεπέρασε την τιμή που ζητούσε η εταιρία. Με βάση τον αναλογισμό τα ΤΕΛΙΚΑ ποσά που θα καταβληθούν θα είναι αναλογικά μικρότερα από αυτά που δήλωσαν ότι θέλουν να στείλουν οι φίλοι μας . Το ακριβές ποσό που αναλογεί σε κάθε  συμπολίτη μας θα σταλεί από το ΚΙΦΒ με ξεχωριστά mail.

 

Τα χρήματα θα σταλούν από τους ίδιους τους  συμπολίτες μας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Στους ίδιους επίσης θα στείλουμε την διεύθυνση, το όνομα και τα άλλα στοιχεία της εταιρείας.

 

Εξ αιτίας των εορτών αλλά και των δοκιμών που θα απαιτηθούν προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση της σιλικόνης στο γόνατο της ανάπηρης συμπολίτισσας μας  είναι βέβαιο ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ενδεχομένως γύρω από το πρώτο 10-15θήμερο του Γενάρη και η πληρωμή υποθέτουμε ότι θα καταβληθεί μετά το πέρας του έργου. Σε κάθε περίπτωση για το πότε ακριβώς θα πρέπει να γίνει η πληρωμή στην εταιρία θα λάβετε από το ΚΙΦΒ σχετική ειδοποίηση.

 

Με τις θερμές ευχαριστίες όλων μας αλλά και της νεαρής ανάπηρης, που κατέχεται από βαθιά συγκίνηση, ευχόμαστε σε όλους κάθε υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, για νέους αγώνες για να υπάρξει πραγματική αλλαγή, για να σηκωθούμε ως κοινωνία και ως χώρα λίγο ψηλότερα.

 

ΚΙΦΒ

Βύρωνας 30.12.2015  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.