Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Σάββατο το βράδυ στις 19/1/19, το ΚΙΦΒ έκοψε την πίττα για το 2019 για να γιορτάσει τα έξη (6) χρόνια λειτουργίας του στο πλευρό των άνεργων και άπορων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, αλλά και ως απολογισμού και τιμής στην ανιδιοτελή συνεισφορά των δεκάδων φαρμακείων, των 104 γιατρών όλων των ειδικοτήτων καθώς των τριών (3) διαγνωστικών κέντρων που ακούραστα στηρίζουν το έργο του, αλλά και την ακούραστη προσφορά των 26 εθελοντών του ΚΙΦΒ καθώς και των εκατοντάδων ανώνυμων πολιτών που στηρίζουν με πίστη και με ανιδιοτέλεια το μέτωπο της αλληλεγγύης στο κρίσιμο και σπουδαίο χώρο της Υγείας και ευρύτερα της Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών που τίμησαν την εκδήλωση ήταν, ο Σταύρος Τζορτζιώτης, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΑΑΠΒ, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Βύρωνα κ.κ Βασιλική Σάρολα, Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Τάσος Μαυρόπουλος, ο  Χρήστος Παναγιωτόπουλος, συνδικαλιστής και ηγετικό στέλεχος του σωματείου των εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, ο Κοσμάς Τσιάκαλος  από τους «Πολίτες του Βύρωνα», ο Βρούτσης Ν. από την κίνηση «Βύρωνας η Πόλη μας». Υποστηρικτές του έργου του ΚΙΦΒ από την Ιταλία είχαν στείλει για την γιορτή 6 σαμπάνιες και 3 ιταλικά κέϊκ! 

Ο κ. Δ. Σουλιώτης, υπεύθυνος του ΚΙΦΒ, χαιρετίζοντας την εκδήλωση αφού ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν το κόψιμο της πίτας 2019, υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι το ΚΙΦΒ δεν μετέχει στο μέτωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης ως ένας «Καλός Σαμαρείτης», αλλά συνιστά μια ζωντανή οντότητα στον ασυμβίβαστο  αγώνα ενάντια στις αντιδραστικές πολιτικές της Ε.Ε, του χρέους, των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, για να τερματιστεί η τραγωδία του λαού μας, η ανεργία, η φτώχεια και πείνα, για να υπάρξει μια δίκαιη κοινωνία για τον εργαζόμενο λαό μας! Όπως τόνισε, στα 6 αυτά χρόνια μέχρι και την 19/1/19, το ΚΙΦΒ εξυπηρέτησε γύρω στις 26. 580 επισκέπτες ενώ είχε σημαντικές παρεμβάσεις στο νοσοκομειακό και το συνταξιοδοτικό σύστημα, σε περιπτώσεις παραβίασης των δικαιωμάτων των ανέργων, των ανάπηρων κα. Για άλλη μια φορά επίσης υπογράμμισε ότι στο ΚΙΦΒ δεν επιτρέπεται καμιά απολύτως οικονομική σχέση, αμοιβή ή άλλη συναλλαγή, ότι δεν είναι ΜΚΟ ότι δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό και ότι τα έξοδα λειτουργίας του αντιμετωπίζονται αποκλειστικά με τις μηνιαίες συνδρομές  των 26 εθελοντών και ορισμένων χορηγών που προσφέρονται και στηρίζουν το έργο του ΚΙΦΒ. Όπως είπε σημαντική θέση στο έργο και την παρουσία του ΚΙΦΒ κατέχει η διεθνής αλληλεγγύη καθώς στέλνονται φάρμακα σε σημαντικές ποσότητες από Γαλλία, Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο Αγώνας συνεχίζεται! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΚΙΦΒ 31/1/2019



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.