Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



1.     Στις 21/6 λάβαμε από την FAENZA της Ιταλίας 2 μεγάλα κιβώτια με φάρμακα. Ο αποστολέας κάλυψε ο ίδιος το κόστος των ταχυδρομικών. Ευχαριστούμε θερμά τους Ιταλούς φίλους και συναγωνιστές. 

2.     Από αστικά κέντρα της Νότιας Γαλλίας ο «Γάλλο-Ελληνικός Σύνδεσμος Αλληλεγγύης» που εδρεύει στο Παρίσι, πρόκειται να φέρει επίσης φάρμακα καθώς και άλλα ιατρικά είδη. Η Γάλλο-Ελληνική επιτροπή θα καταφθάσει στην Αθήνα στα μέσα Αυγούστου.

3.     Από την Αμβέρσα του Βελγίου λάβαμε ειδοποίηση ότι ετοιμάζονται να στείλουν φάρμακα στο ΚΙΦΒ.

4.     Την εβδομάδα αυτή, πλήθος πολιτών κάθε ηλικίας πέρασαν από το ΚΙΦΒ και άφησαν ξεχωριστά ο καθένας διάφορες ποσότητες φαρμάκων. Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το δυνάμωμα της αλληλεγγύης των συμπολιτών μας. Ελπίζουμε ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχισθούν και θα δυναμώσουν.



Το ΚΙΦΒ χαιρετίζει το πνεύμα και τις εκδηλώσεις έμπρακτης αλληλεγγύης, οι οποίες εκδηλώνονται τόσο από τους συμπολίτες μας όσο και από το εξωτερικό. Ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις εκείνες που συμπαραστέκονται στον αγώνα του ελληνικού λαού για να  απαλλαγή από την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, να ηττηθούν οι πολιτικές των δανειακών συμβάσεων, των μνημονίων, του δημόσιου χρέους, της εξάρτησης και των αντιλαϊκών πολιτικών της Ε.Ε.



ΚΙΦΒ



Βύρωνας 24/6/18




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.