Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΜΒΟΛΙΑ PRIORIX


Το ΚΙΦΒ διαθέτει δωρεάν εμβόλια PRIORIX για Ιλαρά, Παρωτίτιδα και Ερυθρά για άνεργους και άπορους ανασφάλιστους. Τα εμβόλια λήγουν τον 7/2019.


EMBOΛΙΑ VARITRIX


Επίσης διαθέτει δωρεάν εμβόλια Varitrix για ιούς ανεμοβλογιάς με λήξη 3/2018


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ


Υπάρχουν ακόμα και παρέχονται δωρεάν σημαντικές ποσότητες ειδικών τροφών για ασθενείς οι οποίοι  λόγω των ασθενειών από τις οποίες υποφέρουν χρειάζεται να τρέφονται με ειδικές διαιτητικές δυναμωτικές τροφές.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ


Υπενθυμίζουμε ότι το ΚΙΦΒ παρέχει δωρεάν όλα τα φάρμακα, που έχει στην διάθεσή του. Για την παροχή των φαρμάκων απαραίτητη είναι η προσκόμιση ιατρικής συνταγής. Το ΚΙΦΒ υποστηρίζεται επίσης από ένα δίκτυο 104 γιατρών όλων των ειδικοτήτων καθώς και δύο διαγνωστικών κέντρων, που προσφέρουν, επίσης δωρεάν, εξετάσεις σε όλους τους άνεργους και άπορους ανασφάλιστους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Οι ανασφάλιστοι πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ καθώς και το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Μπορείτε να ενημερώνεσθε για το ΚΙΦΒ, τις υπηρεσίες και το έργο του, από την ιστοσελίδα του, την οποία βρίσκετε γράφοντας στο google: Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα.

ΚΙΦΒ                                                              

Βύρωνας 7/3/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.