Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ


  Το "Παζάρι" της Διάβασης/ΚΕΘΕΑ αποβλέπει στην οικονομική ενίσχυση του προγράμματος.

Είναι και αυτό μια μάχη κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, η οποία στίς μέρες μας εξακολουθεί να κατατρώει τίς ψυχές χιλιάδων νέων ανθρώπων και να βυθίζει στην καταστροφή τις οικογένειες τους. Αξίζει τον κόπο.

Θαυμάσια και φτηνά δώρα, που φιάχονται απο το ίδιο το πρόγραμμα. Θαυμάσιοι άνθρωποι. Και εμείς συνειδητά παρόντες,  δεσμευμένοι στο καθήκον της στράτευσης και της Αλληλεγγύης γιατί τα ναρκωτικά είναι ανάμεσα στα μεγάλα  κοινωνικά προβλήματα. Η μάχη κατά των ναρκωτικών μας αφορά όλους!

Επισκευτείτε το παζάρι. Βοηθείστε!Δ. Σουλιώτης

Υπεύθυνος ΚΙΦΒ
To Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του, στη Στοά Κοραή (στάση μετρό : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και

το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11.00 έως τις 21.00Θα βρείτε χειροποίητα δώρα, στολίδια και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του Προγράμματος.Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.Ο χώρος αποτελεί ευγενική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗΤο Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από το 1990 και είναι ένα από τα πολυφασικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου (Φυλής 217, Αθήνα)  210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα) 210 86 12 604.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.