Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ TA ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Καταγγελία

Με ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας κ. Βορίδη συνεχίζεται απτόητη η πολιτική του Άουσβιτς και η εξαπάτηση των άνεργων και άπορων συμπολιτών μας στα κρατικά νοσοκομεία.

Για άλλη μια φορά το φαρμακείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας, αρνήθηκε χθες να δώσει τα φάρμακα Januvia και aprovel των 150 mg, σε άπορο ασθενή, κάτοχο βιβλιαρίου Πρόνοιας, με το πρόσχημα ότι «δεν διαθέτει τα φάρμακα». Ο  υπάλληλος του φαρμακείου στο αναφερόμενο νοσοκομείο αντί να ορίσει στον ασθενή τις επόμενες ημέρες κατά τις οποίες θα μπορούσε να του δώσει τα συγκεκριμένα  φάρμακα ή τα φάρμακα με την αντίστοιχη ουσία, απέπεμψε με σκαιότητα τον ασθενή της Πρόνοιας.    Στόχος; να γίνουν οικονομίες στον προϋπολογισμό!

Με όπλο την εξαπάτηση, την υποκρισία και την πολιτική βία η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι διοικητές-γκαουλάϊτερ και η εκφυλισμένη διευθυντοκρατία των κρατικών νοσοκομείων, καταργούν τα νομοθετημένα κοινωνικά δικαιώματα των απελπισμένων και άπορων συμπολιτών μας, με την ένοχη σιωπή, δυστυχώς, του συνδικαλιστικού κινήματος των νοσοκομείων, του  προέδρου και της Διοίκησης του  ΙΣΑ.

Καλούμε το Κοινοβούλιο και το προοδευτικό συνδικαλιστικό κίνημα στην υγεία να επέμβει. Η στέρηση φαρμάκων από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πόρο ούτε καμιά άλλη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αναγκαία φάρμακά τους, συνιστά άμεση απειλή για την υγεία και την ίδια την ζωή τους. Οι πρωταγωνιστές της εγκληματικής αυτής πολιτικής πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν!


ΚΙΦΒ                                                    Βύρωνας 8/10/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.